Jagten på elverguldet

NY super-sjov actionbog af makkerparret
Morten Dürr og Bo Skjoldborg:

JAGTEN PÅ ELVERGULDET

KØB BOGEN TIL SEPTEMBER-PRIS: KUN 150 kr. (herefter 332,50 kr.)

Betal med MobilePay til 42 40 47 66. Husk at skrive dit fulde navn, adresse og postnummer i kommentarfeltet. Bøgerne afsendes 1. oktober.

Jagten_paa_eleverguldet_Bo_Skjoldbog_og_Morten_Dürr

SÅ er der (igen) dømt grinegaranti … og gratis penge

Kurt og Mikkel vil have penge til chokolade, slik, is og computerspil. Alle deres drømme bliver til virkelighed, da de finder en guldkrone, som er én million kroner værd. Men elverne vil have guldkronen igen! Så snart jages drengene af elverprinsessen Alva med det gyldne sværd – og af en blodtørstig trold, der skyder med ildkugler …

’Jagten på elverguldet’ er en sjov, skør, spændende og hæsblæsende børneroman af makkerparret Morten Dürr og Bo Skjoldborg. Bogen egner sig til oplæsning fra 6 år og som selvlæsning fra 8 år. Bogen er en selvstændig fortsættelse af den Orlapris-nominerede ’Jagten på den talende hund’.

Vil du ha’ 274 siders underholdning til bagsædet i bilen eller i sengen om aftenen? Ta’ et smugkig i ‘Jagten på elverguldet’ …

 

Morten_Dürr_&_Bo_Skjoldborg

Anmelderne om ‘Jagten på den talende hund’:

“Det er en skøn oplevelse af vende blad efter blad i denne hæsblæsende og humorfyldte krimi. Man føler sig i virkelig godt selskab … Der må advares mod, at bogen kan risikere at være vanedannende.” Bogbotten – Eiler Jensen.

“Hæsblæsende og sjov krimi for især drenge mellem 9 og 12 år … Handlingen er vanvittig og overdrevet, hvilket kun gør historien sjov og virkeligt spændende. Her er god underholdning og action fra start til slut … bogen er en nutidig børnekrimi, som er på niveau med klassikeren Casanova af Bjarne Reuter.” Maria Sjøblom – Lektørudtalelse DBC.

“Du er garanteret en historie som er bindegal, voldsomt dramatisk og samtidig ret morsom. Forfatterkollegerne Morten Dürr og Bo Skjoldborg har skiftedes til at skrive på historien, og de har helt sikkert haft en fest med at digte videre på hinandens skøre ideer og vilde indfald. Det er en måde at skrive historier på, som kan give vilde og uforudsigelige resultater, når projektet lykkes. Det gør det her.” Weekendavisen – Stine Reinholdt Hansen.

 

Ta’ et smugkig i ‘Jagten på elverguldet’ (25 sider)

 

KØB BOGEN TIL SEPTEMBER-PRIS: KUN 150 kr. (herefter 332,50 kr.)

Betal med MobilePay til 42 40 47 66. Husk at skrive dit fulde navn, adresse og postnummer i kommentarfeltet. Bøgerne afsendes 1. oktober.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s