Iskold geddegyser, som får krogen i dig

Dengang Henrik Einspor var dreng, gik han ind i en dyster sump med sin fiskestang. Der gik rygter om en monstergedde derinde.

Læs den nye historie, hvis du tør …

9788793061811

På vej ud i hængedyndet …

I en uvejsom sumpskov bag Dronningholm slotsruin ved Frederiksværk ligger nogle dybe og svært tilgængelige damme. Det skete, at Henrik Einspor som dreng begav sig ind i dette dystre område med sin fiskestang, helst sammen med et par kammerater. Der gik rygter om en monstergedde i vandet derinde. Og den drømte de naturligvis om at fange. Der var også altid en af dem, som lige fik et glimt af den. Men gedden selv bed aldrig på krogen. Muligvis lurer uhyret stadig i det mørke vand bag ruinen. Blot meget større nu.

Da Henrik Einspor skrev denne historie, forsøgte han at genfinde stemningen fra dengang. Men det blev ikke nogen munter lystfiskerhistorie, snarere en beretning om gammel overtro, skæbnesvangre hændelser og drenge på forbudte veje.

Vælg den rigtige udgave

Som noget helt nyt er bogen også udkommet i en lavlixet udgave (Lix 10) så også de ikke helt så rutinerede læsere kan få del i gyset. I den forbindelse har Einspor også skrevet lix 6-gyseren, De to myr, som bestemt heller ikke er for småbørn. Som han siger: Bare fordi, det er letlæsning, behøver det jo ikke at se sådan ud udenpå.

Bøgerne er hardbacks. Er fra 46 til 87 sider. Og koster 250 kr. stk. Forsiden til Farlig fisketur er udført af Tommy Kinnerup. Bøgerne er udkommet på Forlaget Løse Ænder i løbet af sommeren 2017.
Farlig fisketur (Lix 24) En grum fisk (Lix 10) De to myr (Lix 6)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s